NordicBet Ligaen

Officielt: AC Horsens henter landsholdsspiller fra Uganda

AC Horsens fortsætter oprustningen frem mod de genstarten af NordicBet Ligaen. Torsdag præsenterer den østjyske klub offensiv landsholdsspiller fra Uganda.

Rogers Mugisha med trofæet efter AFCON U20
Foto: AC Horsens

Der gang i svingdøren i AC Horsens.

Mandag røg Anders K. Jacobsen til Vejle, onsdag blev amerikanske Simon Becher præsenteret, og torsdag er Den Gule Fare klar med endnu en spiller.

Det drejer sig om den ugandiske kantspiller Rogers Mugisha, som har skrevet under på en kontrakt med udløb i sommeren 2026. Og det er et toptalent, der lander i Horsens, lyder det fra direktør.

– Vi henter en talentfuld spiller, der er hurtig, teknisk dygtig og uforudsigelig med en bred vifte af finter og tricks, og der er ingen tvivl om Mugishas kvaliteter, men han skal selvfølgelig som ung spiller vænne sig til forholdene i europæisk fodbold, og han skal finde sig til rette uden for banen, udtaler AC Horsens’ direktør, Kristian Nielsen.

Mugiasha er 20 år gammel, og fik i efteråret debut for Ugandas landshold. Han kommer til med øjebliklig virkning fra den kenyanske klub Gor Mahia. Og nu handler det om at få Mugiasha installeret ordentlig i det østjyske.

– Det har vi et godt setup, der kan hjælpe ham med, og jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at blomstre på banen, når han har været igennem en tilvænningsperiode, slutter Horsens-direktøren.

Rogers var med i U20 AFCON sidste år, hvor han efterfølgende fandt vej til turneringens all-star hold.

AC Horsens henter MLS-angriber: Markant forstærkning

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P