Napoli i Super Cup-finalen efter sejr over Fiorentina

I sidste uge var det de spanske hold, mens det i denne uge er fire italienske hold, der er rejst til Saudi Arabien for at spille Super Cup. Torsdag aften sikrede Napoli sig en plads i finalen med en sejr over Fiorentina.

Napoli spillede sig videre i den italienske Super Cup med sejr over Fiorentina.

Det var markant mere tæt, end cifrene antyder.

Napoli slog torsdag aften Fiorentina ud af den italienske Super Cup-semifinale i Saudi Arabien med en 3-0-sejr.

Trods det forholdsvis markante nederlag, så var det faktisk Fiorentina, der sad på kampen hvad angår både boldbesiddelse, målforsøg og xG.

Giovanni Simeones scoring til 1-0 efter 22 minutters blev seks minutter senere udlignet af Lucas Beltran, men argentinerens mål blev underkendt for offside.

Kort før pausen brændte Fiorentinas Jonathan Ikone straffespark.

Jesper Lindstrøm blev skiftet ind til de sidste 20 minutter, og ti minutter senere kom også italienske Alessio Zerbin på banen. Det skulle vise sig at være en klog indskiftning af Walter Mazzarri.

Tre minutter efter indskiftningen gjorde Zerbin det nemlig til 2-0, inden han bare to minutter senere gjorde det til slutresultatet 3-0.

Med sejren kan Napoli se frem til et møde med enten Inter eller Lazio, der mødes i den anden semifinale fredag aften.