Jupiler Pro League

Succesfulde Anders Dreyer: Jeg havde brug for et spark i røven

Anders Dreyer har været en af sæsonens solstrålehistorier i Anderlecht, men det har krævet en indsats fra vestjyden, som startede sæsonen skuffende.

Anderlechts Anders Dreyer sidder iført landsholdstøj
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Anders Dreyer har betaget belgisk fodbold i denne sæson.

Dreyer har snoet sig rundt om modstanderne og vist prøver på sit giftige slangehug, men den megen succes har krævet et større hamskifte for den 25-årige vestjyde.

For nok har Dreyer scoret 13 mål i de seneste 14 kampe i den belgiske liga, men sæsonen startede helt anderledes trægt for den danske landsholdskant.

Danskeren startede inde, men gik målløst fra banen i den første håndfuld kampe for Anderlecht, som tilmed også bød på karantænedage til danskeren. Til sidst blev Dreyer smidt på bænken, og det markerede starten på førnævnte hamskifte.

– På et tidspunkt var jeg måske for sikker på min plads. Jeg havde en fornemmelse af, at jeg alligevel ville spille næste uge. Indtil jeg pludselig fornemmede til træningen, at jeg ikke ville spille i weekenden. Træneren fortalte mig det med det samme. At det ikke var godt nok, og at en anden vil få chancen, udtaler Dreyer til Het Laatste Nieuws i Belgien.

Og beskeden fra Brian Riemer, Andelechts danske cheftræner, blev startskuddet for Anders Dreyer. Et startskud, der foreløbigt har kastet 13 mål af sig i Belgien og en landsholdsudtagelse fra Kasper Hjulmand.

– Det var signalet for mig, at noget skulle ændre sig. Det var sparket i røven, jeg havde brug for. Fra det øjeblik begyndte jeg at arbejde hårdere på banen, træne hårdere og dyrke mere styrketræning. Jeg arbejdede med bagsiden af lårene, balderne og ryggen før hver træning.

– Det har båret frugt, og jeg kommer mig meget hurtigt efter en kamp. Jeg har fået en frisk start, slutter danskeren.

Anders Dreyer indtager andenpladsen på topscorelisten og andenpladsen i Jupiler Pro League med Anderlecht.

Medie: Anderlecht byder igen på OB-forsvarer

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P