3F Superligaen

Banebrydende aftale med Adidas: FCK får unikke trøjer

Den tyske tøjgigant Adidas forlænger samarbejdet med F.C. København. Det meddeler klubben onsdag, og det er en banebrydende aftale, der er indgået.

FCK og Adidas forlænger samarbejdet
Foto: F.C. København

Spillere i F.C. København har trukket kamptrøjen fra Adidas over hovedet siden 2012. Det fortsætter de med i de kommende år.

Adidas og FCK forlænger nemlig samarbejdet, hvorfor den tyske tøjgigant fortsætter som tøjleverandør i klubben.

Den nye aftale løber frem til sommeren 2028, og det er intet mindre end en banebrydende aftale efter nordiske standarder, der er indgået, lyder det i pressemeddelelse onsdag fra FCK.

FCK skriver i pressemeddelelsen, at den nye aftale betyder, at FCK blandt andet får unikke spillertrøjer, som ikke er en del af det faste sortiment hos Adidas.

Den nye aftale vidner om en positiv udvikling hos FCK.

– Vi har med ‘Vi er København’ strategien løftet F.C. København til et nyt niveau. Det er lykkedes via en stor indsats og kvalitet på banen, kontorerne og tribunerne. Samlet gør det klubben attraktiv for de største internationale brands, og det er den nye aftale med Adidas et stærkt eksempel på, udtaler direktør i FCK, Jacob Lauesen.

Foruden nye, unikke spillertrøjer vil Adidas også udvikle en dedikeret serie af træningstøj kun henvendt til FCK. Og den nye aftale er af international karakter, lyder det.

– Vi tager nu vores samarbejde til et hidtil uset niveau, der matcher internationale klubber, og det det betyder, at vi fremover vil se mange flere og helt nye produkter med FCK-logo fra Adidas, udtaler kommerciel direktør i F.C. København, Mikkel Grove Lindsted.

Også hos Adidas er der glæde over det fortsatte samarbejdet med FCK.

– Vi er meget begejstrede for, at klubben også sætter store aftryk på den internationale scene. Fodbold er en topprioritet for os, og det er vigtigt at samarbejde med de bedste klubber, udtaler Elin Sundell Nilsson, Nordic Sports Marketing Director hos Adidas.

– Her er København en nøgleby for os og et marked med fuld fokus, slutter Nilsson.

Udrulningen af den nye aftale begynder fra den kommende sæson 2024/2025.

Medie: FCK arbejder på Zanka-comeback

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P