FA Cup

Nottingham Forest slipper med skrækken – vinder efter forlænget spilletid

Det første opgør mellem Nottingham Forest og Blackpool endte i en remis. Dermed måtte der en omkamp til, som onsdag aften endte med Forest-sejr.

Opgøret mellem Nottingham Forest og Blackpool måtte bruge 120 minutter på at finde en vinder.

Efter 210 minutters fodbold er det endelig afgjort.

Chris Wood blev helten, som sendte Nottingham Forest videre i FA Cuppen med en 2-3-sejr efter forlænget spilletid.

League One-modstanderne fra Blackpool gav dog ikke så let op.

Kort efter anden halvlegs start kom Nottingham Forest foran med 0-2 – men Blackpool ville det anderledes.

League Ones aktuelle ottendeplads kæmpede sig tilbage i kampen efter mål af Albie Morgan og Kyle Joseph.

Dermed var der dømt forlænget spilletid, hvor Woods’ scoring faldt efter 110 minutters rendyrket FA Cup-drama.

Nottingham Forest er således klar til fjerde runde af den prestigefyldte turnering, hvor Bristol City venter.

Officielt: Nottingham Forest henter tidligere Spurs-træner