3F Superligaen

Medie: FCK arbejder på Zanka-comeback

Mathias 'Zanka' Jørgensen har spillet i F.C. København ad flere omgange, men siden 2021 i engelske Brentford. Nu kan den 33-årige forsvarsspiller vende tilbage til FCK.

Mathias "Zanka" Jørgensen under fodboldlandsholdets mixed zone i Helsingør tirsdag den 13. juni 2023.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen og F.C. København hænger uløseligt sammen.

Den nu 33-årige forsvarsspiller brød igennem i klubben i 2007, og ad flere omgange har han tørnet ud for FCK, hvor han er noteret for 300 kampe.

Zankas seneste ophold i FCK sluttede i 2021, og i dag spiller han Premier League hos Brentford. Men den duelstærke midterforsvarer kan være på vej til et comeback i København. Det erfarer B.T. onsdag.

FCK har døjet med skader i de bagerste geledder i denne sæson, og mediet erfarer, at FCK undersøger muligheden for at hente Mathias ‘Zanka’ Jørgensen hjem til det københavnske.

– Ifølge B.T.s informationer undersøger FCK en mulig aftale med Zanka, der ikke er afvisende over for at skifte Brentford ud med FCK, mens der er kræfter i hovedstadsklubben, som altså meget gerne ser den bold- og duelstærke stopper tilbage i klubben, skriver mediet onsdag.

Forsvarsspilleren har tørnet ud for Brentford otte gange i indeværende sæson, og Zankas kontrakt med The Bees udløber i sommeren 2025.

Zanka er noteret for 36 A-landskampe på Herrelandsholdet.

Farlige dødbolde sikrer FCK uafgjort mod Rangers

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P