NordicBet Ligaen

‘Kontrakt-galore’ i HB Køge: Forlænger også med offensiv profil

HB Køges tredje kontraktforlængelse på to dage er en realitet, efter at klubben har annonceret forlængelsen af en af klubbens profiler.

Erkan Semovski sidder foran holdbillede i HB Køge
Foto: HB Køge

Han har scoret fire gange i 17 kampe i denne sæson for HB Køge.

Erkan Semovski er den offensive spydspids hos Nicklas Pedersens mandskab, og det fortsætter han med de kommende år.

Den 19-årige dansker med de nordmakedonske rødder har forlænget sin aftale med NordicBet Ligaens tiende plads. Det meddeler klubben onsdag, og det vækker glæde i Køge, at man holder på profilen.

– Med sin enorme arbejdsradius og imponerende fysiske formåen har Erkan udviklet sig til lidt af en nøglespiller for os, udtaler direktør Per Rud til klubbens hjemmeside.

Erkan Semovski kom til Køges U19-hold i 2021 fra Lyngby BK, og i sommer blev han rykket op i førsteholdstruppen. Her han udviklet sig til en vigtig del af udtrykket i HB Køge.

– Han er vigtig for vores offensiv, fordi han med sine mange dybdeløb og og høje fart er med til at åbne spillet op for os – men han er mindst lige så vigtig for vores defensiv, fordi han bidrager enormt meget med sit gode presspil.

– Det har andre klubber også bemærket og så meget desto er det glædeligt, at vi lykkedes med at forlænge aftalen, slutter Per Rud.

Semovskis forlængelse er den tredje på to dage. Også målmand Bayrak og unge Jalaei har fået nye kontrakter.

81 kampe i Æresdivisionen: Landsholdsangriber træner med i HB Køge

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P