Europæiske Ligaer

Neestrup om remis i Skotland: Det var okay

F.C. København spillede tirsdag aften uafgjort mod Rangers. Cheftræner Jacob Neestrup kalder det for "en okay start", hvor han fik nogle gode svar.

F.C. Københavns Jacob Neestrup sætter ord på testkampen mod Rangers.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

2-2 ude mod Rangers i årets første testkamp.

Det var, hvad F.C. København tirsdag aften kunne mønstre.

I FCK-lejren er man hverken ovenud lykkelig eller skuffet over resultatet. Det var nemlig bare “okay”.

– Det var en okay start. Der var perioder, hvor det var lidt rustent, og perioder der var rigtig gode, og jeg havde gerne set, at vi havde skabt en chance eller to mere i forhold til, at vi havde et rimeligt stort boldovertag. Og så giver vi også et par chancer for meget væk i midten af 2. halvleg, hvor der er mange udskiftninger i kampen.

– Men alt i alt var det en anderledes træningskamp, positivt ment, hvor vi mødte en dygtig og kompetitiv modstander. Vi stod fint imod og tiltvang os størstedelen af initiativet i kampen, men gav som sagt et par chancer for meget væk og kunne også selv have skabt mere, siger Jacob Neestrup til FCK’s egen hjemmeside.

Han fortæller videre, at kampen i Skotland også gav nogle gode svar på, hvor de forskellige spillere står henne på nuværende tidspunkt.

– Jeg synes, vi fik nogle gode svar, først og fremmest fra spillerne individuelt, og det tager vi også med videre som hold – og to mål på dødbolde er også altid rart, siger Jacob Neestrup.

Farlige dødbolde sikrer FCK uafgjort mod Rangers

F.C. Københavns næste testkamp er mod Sparta Prag på lørdag i Tjekkiet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P