2. Bundesligaen

Fodboldtyskland sender kondolencer: 43-årig Hertha-præsident er gået bort

Hertha Berlin skrev tidligere på tirsdagen, at klubbens blot 43-årige præsident, Kay Bernstein, er gået uventet bort. Siden er kondolencerne strømmet.

Kay Bernstein kigger i kameraet for Hertha Berlin
Foto: Hertha Berlin

Spillere, stab og medarbejder i Hertha Berlin vågnede tirsdag til nyheden om, at klubbens præsident, Kay Bernstein, var gået bort.

Klubben informerede omverdenen om det uventede dødsfald, og forklarede ikke dødsårsagen nærmere.

Han blev i 2022 valgt til klubbens nye præsident, og i løbet af tirsdagen har klubber i Tyskland sendt deres kondolencer til Bernsteins familie og pårørende. Se et udpluk af dem her.

Hertha Berlin overbragte den triste nyhed således:

– Hertha BSC sørger over dødsfaldet af Kay Bernstein. Klubben modtog den forfærdelige nyhed tirsdag om, at præsident Kay Bernstein er gået bort uventet i en alder af 43 år. Hele klubben, dens ledelsesorganer og medarbejdere er chokerede og dybt berørte af nyheden.

Præsidenten i Bayern München sendte sine kondolerer.

– FC Bayern er forenet i sorg over tabet af Kay Bernstein, sammen med resten af fodboldfællesskabet. Vore tanker er hos hans familie, pårørende, venner og hans klub, Hertha Berlin, skriver præsident Herbert Hainer.

Også præsidenten hos rivalen og bysbørnene fra Union Berlin udtrykte sine kondolencer.

– På vegne af Union Berlin vil jeg gerne udtrykke min dybfølte kondolence ved den pludselige død af Hertha-præsident Kay Bernstein. Kay Bernstein har allerede sat sit præg på Hertha BSC i løbet af hans alt for korte tid i embedet. Den forfærdelige nyhed om hans død var også en chok for os fra Unionen, og vi deler smerten og sorgen med Hertha-familien. Vi ønsker Hertha styrke og solidaritet i disse yderst vanskelige tider, skriver præsident Dirk Zingler.

Werder Bremen udtrykker også sine kondolencer.

– SV Werder Bremen udtrykker sine dybeste kondolencer til familien, venner og kolleger af Kay Bernstein efter den triste nyhed om hans alt for tidlige død, skriver klubben på X.

I Schalke kom nyheden om Bernsteins bortgang som en chok.

– Nyheden har efterladt os i chok. Vores tanker er med Bernsteins familie, hans venner og Hertha Berlin.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P