3F Superligaen

Legendariske De Rossi: Alle ved hvad Roma betyder for mig

Daniele De Rossi er præsenteret som ny cheftræner for AS Roma. Dermed er den Rom-fødte De Rossi tilbage i klubben, hvor han nåede over 600 kampe som spiller.

Daniele De Rossi overtager roret i AS Roma.
Foto: AS Roma

AS Roma og Daniele De Rossi.

Klubben og spilleren hang uløseligt sammen i næsten 20 år, og efter et halvt år i Boca Juniors og et kort ophold i SPAL er De Rossi tilbage i Roma.

De Rossi skal stå i spidsen for Giallorossi for resten af sæsonen, og han skal forsøge at vende skuden for Serie As aktuelle niendeplads. Og der venter en hård og krævende tid, lyder det for den 40-årige italiener.

De Rossi sætter nogle ord på ansættelsen til klubbens hjemmeside.

– Jeg vil gerne takke Friedkin-familien for at have betroet mig ansvaret for det tekniske lederskab af Roma. Hvad angår mig, kender jeg ingen anden vej end dedikation, at ofre sig på daglig basis og behovet for at give alt, hvad jeg har indeni for at møde de udfordringer, der venter os mellem nu og sæsonens afslutning, udtaler De Rossi.

De Rossi har kun kort erfaring som cheftræner i Serie B, da han stod i spidsen i den italienske klub SPAL i tre måneder, inden han blev fyret.

Officielt: De Rossi overtager roret i Roma

Nu er han tilbage i Roma, og han er klar til at kæmpe for klubben.

– Følelsen af at kunne sidde på vores bænk er ubeskrivelig, alle ved, hvad Roma betyder for mig, men arbejdet, der venter os alle, fylder allerede allerede.

– Vi har ingen tid, intet andet valg end at være konkurrencedygtige, kæmpe for vores mål og forsøge at indhente de andre, er de eneste prioriteter, som mit personale og jeg har givet os selv, slutter den dedikerede ord fra De Rossi.

Første kamp for De Rossi i spidsen for AS Roma er på lørdag, hvor Verona venter i Serie A.

Officielt: AS Roma fyrer Mourinho

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P