Europæisk Pokalfodbold

Xavi undskylder for blamage mod Real, men: Vi kan vende situationen

Barca-træner Xavi var selvsagt ikke tilfreds med nederlaget til Real Madrid i den spanske Supercopa, men selvom han er selvkritisk, så er han samtidig også optimistisk.

Xavi undskylder for blamagen mod Real Madrid i Supercopa.
Foto: Giuseppe Cacace/AFP/Ritzau Scanpix

Han havde håbet, at finalen kunne sætte skub i deres svingende sæson.

Hvordan FC Barcelona i stedet reagerer på et pinligt 4-1-nederlag til Real Madrid i Supercopa-finalen, ved de formentlig ikke engang internt i klubben.

FC Barcelonas cheftræner Xavi erkendte efter finalenederlaget, at Barca blev overmatchet af Real Madrid og gav en uforbeholden undskyldning.

– Vi manglede noget over hele linjen, og vi må undskylde overfor fansene. Vi viste ikke niveau til at konkurrere i en finale. Det er et tungt nederlag, og som Barca-fan er jeg skuffet. Vi leverede en af vores ringeste præstationer i sæsonen.

Mål og Highlights: Reals Vinicius ydmyger Barca i Supercopa

– Det her er ikke det billede, Barca skal vise, og slet ikke i en finale mod Real Madrid.

– Vi kunne ikke stoppe deres kontraangreb og deres løb. Vi startede på den værst tænkelig måde i en finale, hvor vi var på bagkant hele kampen igennem. Vi reagerede fint med Roberts [Lewandowski] mål, men kampen sluttede grundlæggende med straffesparket, lød det efter finalen fra Xavi.

Trods nederlaget kan Barca stadig nå at vinde tre titler, da de stadig er med i Copa del Rey og Champions League, mens de er syv point efter Real Madrid i LaLiga.

Xavi erkender spillemæssige problemer men håber: Det hjalp os afgjort sidste sæson

– Det er et tabt trofæ, og vi skal være selvkritiske, men jeg tror stadig på projektet, og vi kan stadig have en god sæson. Jeg tror på, at vi kan vende situationen. Jeg har været i disse situationer mange gang, og der er ikke andet for, end at tage kritikken til sig, lyder det fra Xavi.

FC Barcelona møder i Champions League de italienske mestre fra Napoli i ottendedelsfinalen, der spilles den 21. februar med returopgør den 12. marts, mens de allerede på torsdag møder Unionistas i ottendedelsfinalen i Copa del Rey.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P