LaLiga

Vinicius Junior: Jeg er ikke nogen helgen

Finalen af Supercopa de España var et vaskeægte El Clásico. Real Madrid løb med titlen takket være et Vinicius Junior-hattrick i første halvleg.

Vinicius Junior og Real Madrid slog søndag aften FC Barcelona i Supercopa de Espana finalen.
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Vinicius Junior lignede en tro kopi af Cristiano Ronaldo i søndagens Supercopa de España-finale.

Den brasilianske superstjerne scorede hattrick i første halvleg af søndagens El Clásico, noget som ikke engang Ronaldo præsterede.

Opgøret forløb dog ikke uden kontroverser, som det så sjældent gør i El Clásico. Real Madrid-stjernen kom i rampelyset, da han mindede Barca-bænken om, hvad der stod i kampen.

– Alle vil slås med mig. Jeg prøver så godt jeg kan at bevare mit fokus. Jeg er ikke nogen helgen. Nogle gange snakker jeg for meget, nogle gange dribler jeg for meget, og det vil jeg gerne lære af. Jeg er her for at lære, fortæller Vinicius Junior efter kampen ifølge AS.

Efter bare syv minutter sendte Jude Bellingham en kirurgisk præcis stikning i dybden til Vinicius, som sikkert kunne runde Inaki Peña og fejre sin scoring i vaskeægte Cristiano Ronaldo-stil.

– Jeg fejrede min scoring som Ronaldo, fordi han er mit idol.

Et højt rungende ‘Siiiuuu’ fyldte stadion, da Vinicius kopierede den portugisiske stjerne.

Mål og Highlights: Reals Vinicius ydmyger Barca i Supercopa

Det brasilianske stjerneskud kom til Real Madrid i sommeren 2018, og har siden spillet 241 kampe, hvor det er blevet til 68 kasser og samme antal oplæg.

Medie: Glem Mbappé – Real Madrid kan få Haaland til halv pris

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P