Tyrkisk Fodbold

Victor Nelsson på måltavlen i snæver Galatasaray-sejr

Victor Nelsson kunne mandag aften notere sig for sæsonens første scoring, da Galatasaray sejrede i den tyrkiske Süper Lig.

Victor Nelsson scorede i Galatasarays sejr i Süper Lig.

Efter at være gledet ud af startelleveren i efteråret, ser Victor Nelsson ud til for alvor er være inde i varmen igen i Galatasaray.

Mandag aften startede han således inde for syvende gang i streg i den tyrkiske Süper Lig, hvilket også kastede en scoring af sig.

Det skulle samtidig vise sig at være et vigtigt mål, da Victor Nelsson og co. sejrede med cifrene 2-1 over Kayserispor.

Den danske midtstopper kom allerede på måltavlen i det 26. minut på assist fra Dries Mertens.

Med lidt mindre end en time spillet fik gæsterne dog bragt balance i regnskabet, da Aylton Filipe Boa Morte udlignede til 1-1.

Først med fire minutter tilbage af den ordinære spilletid kom det forløsende sejrsmål for Galatasaray, da Dries Mertens atter var på spil.

Denne gang var det i målscorerens rolle, da belgieren tog sig af et straffespark.

Målet var Victor Nelssons første i denne sæson.

Britisk medie: Højlund scorer højest

Med sejren ligger Galatsaray nu to point efter Fenerbahce i toppen af Süper Lig.

Victor Nelsson og co. har et forspring på hele 14 point ned til Trabzonspor på tredjepladsen.