3F Superligaen

Officielt: Vejle henter Anders K. Jacobsen hos rivalerne

Vejle Boldklub lejer Anders K. Jacobsen hos de østjyske konkurrenter fra AC Horsens. Det meddeler klubben mandag morgen.

Anders K. Jacobsen præsenteres i Vejle Boldklub.
Foto: Vejle Boldklub

Anders K. Jacobsen er allerede noteret for én kamp for Vejle Boldklub, men det tal kan nu stige.

Den fynske angriber er nemlig mandag præsenteret i Vejle Boldklub, hvor han er lejet fra AC Horsens for resten af sæsonen.

Anders K. Jacobsen var også lejet ud til Vejle Boldklub i 2008. Dengang fra OB, og her nåede angriberen kun at få debut i den røde trøje. Nu hedder kalenderen 2024, og i Vejle er man glade for den aftalen.

Det fortæller sportschef i klubben, Marius Adrian Nicolae. Rumæneren forklarer, at de har manglet offensiv skyts, og det kommer 34-årige Jacobsen med.

– Tilføjelsen af Anders K. Jacobsen giver os altså flere muligheder i offensiven og tilfører holdet vigtig erfaring til et afgørende forår, udtaker sportschefen til Vejles hjemmeside.

– Det er en proven goalscorer, vi har fået på holdet, og det er min overbevisning, at han vil kunne gøre en forskel med det samme. Anders er topscorer, han har scoret over 60 mål på superliganiveau, og han kender klubben.

Anders K. Jacobsen præsenteres i Vejle Boldklub.
Foto: Vejle Boldklub

Dialogen med Anders K. Jacobsen begyndte allerede i december sidst år, men nu er aftalen endeligt faldet på plads. Og Nicolae kalder Jacobsen en ‘topprioriteret’.

– Ydermere er jeg glad for, at vi efter en lidt turbulent start på transfermarkedet viser hurtig handlekraft og får lukket aftalen. Allerede i december gik Ivan Prelec og jeg i gang med arbejdet om at hente Anders K. Jacobsen, og det var en topprioritet at få ham hertil, lyder det fra Nicolae.

Anders K. Jacobsen har scoret ni gange for AC Horsens i NordicBet Ligaen i denne sæson.

Sønderskov i Nørreskoven: Tidligere AGF-talent viser sig frem for Prelec i Vejle

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P