Saudisk Fodbold

Medie: Saudisk klub giver ikke Henderson lov at smutte

Ajax har allerede bekræftet, at de er i dialog med Jordan Henderson, men nu melder engelsk avis, at englænderens saudiske klub Al-Ettifaq ikke ønsker at lade deres store stjerne smutte.

Jordan Henderson klapper ud til publikum i Saudi Arabien
Foto: Hamad I Mohammed/Reuters/Ritzau Scanpix

Jordan Henderson lignede en færdig mand i saudisk fodbold.

Englænderen ønskede et skifte væk, og senest har Ajax bekræftet deres interesse i 33-årige Henderson.

Men hvad der lignede et saudisk exit, kan nu løbe ud i ørkensandet for den engelske midtbanespiller. Engelske forlydender melder nu, at Al-Ettifaq ikke tillader en afgang for den tidligere Liverpool-kaptajn.

Det er det engelske avis Daily Mail, der har historien om den manglende velvillighed hos Al-Ettifaq. Mediet skriver sent søndag aften, at Henderson ikke skal regne med et skifte væk fra Saudi-Arabien.

Avisen skriver, at Al-Ettifaq ingen interesse har i at lade Henderson smutte. Hverken nu eller senere i januars transfervindue. Henderson kom til klubben som den store transfersatsning, og den er de ikke klar til at lade gå nu.

Jordan Henderson er på vej til Saudi-Arabien nu, hvor træningen begynder frem mod sæsonstarten i februar. Her venter en snak mellem ledelsen i Al-Ettifaq og Jordan Henderson, erfarer Daily Mail.

Jordan Henderson kom til klubben i sommer og er noteret for 19 kampe.

Ajax bekræfter: Vi er i forhandlinger med Jordan Henderson

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P