3F Superligaen

Medie: FC Nordsjællands Ibrahim Osman tiltrækker sig opmærksomhed fra Premier League

Ifølge Sky Sports skulle en af de større klubber i Premier League holde et vågent øje med FC Nordsjælland-guldfuglen Ibrahim Osman.

Ibrahim Osman er en eftertragtet herre, og nu er der en større Premier League-klub, der meldes interesseret i kantspilleren.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ibrahim Osman kan meget vel snart være fortid i FC Nordsjælland.

Den 19-årige ghaneser bliver nemlig kædet sammen med en af de større klubber i Premier League, som i sommer hentede landsmand og tidligere FCN-spiller Mohammed Kudus.

Ifølge det engelske medie Sky Sports ligner det, at Osmans skæbne bliver meget lig Kudus’ denne vinter, da West Ham holdet tæt øje med FCN-profilen, der har spillet i klubben i godt og vel et år.

Sky Sports har lagt en video ud på det sociale medie X, hvor eksperterne i studiet forklarer, at West Ham holder øje med to kantspillere.

Her er den ene Ibrahim Osman, mens den anden er portugisiske Jota, der er faldet i unåde med sin klub, Al-Ittihad.

Osman er ligesom Kudus et produkt af Right to Dream-akademiet, som FC Nordsjællands ejer, Mansour Group, har stablet på benene i Ghana.

FCK-assistent før Rangers-kamp: Skal op i tempo

Ibrahim Osman har spillet 39 kampe for FC Nordsjællands førstehold, og her er det blevet til fire scoringer og fem assists.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P