Premier League

Britisk medie: Højlund scorer højest

Rasmus Højlund har fået gang i målscoringen i Premier League. Søndag aften blev det til endnu en kasse, da danskeren lynede United i front.

Rasmus Højlund scorde åbningsmålet mod Tottenham Hotspurs søndag aften i Premier League-kampen.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Danish dynamite.

I Champions League har danskeren personligt brændt banen af. Danskeren er delt topscorer i turneringen, men i Premier League, har det dog været en anden historie.

Nu ser det dog ud til, at Rasmus Højlund er ved at få tur i den i Premier League. Det danske talent hamrede bolden i mål til 1-0 og fik Old Trafford til at gynge.

Søndag aften udgav det britiske medie Daily Mail sin karakterbog, hvor danskeren også scorede opgørets højeste karakter, og dermed man of the match 2-2 kampen mellem Manchester United og Tottenham.

Daily Mail giver karakterer fra 1-10. Her scorede den danske spydspids karakteren 8, imens hans offensive legekammerat Marcus Rashford scorede 7.

Højlund stod også for oplægget til Marcus Rashford 2-1-scoring, da danskeren indgik i en hurtig 1-2-kombination med den engelske kantspiller.

Rasmus Højlund har nu scoret i to Premier League-kampe i streg hjemme på Old Trafford, siden skiftet fra Atalanta i sommer.

Mål og Highlights: Højlund-drøn i intens deler mellem United og Spurs
Medie: Ung Manchester United-back nærmer sig portugisisk storklub
Medie: Liverpool byder United op til dans i kamp om Nice-profil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P