‘VK’ og Bologna dummede sig mod bundhold

På besøg på det sydlige Sardinien dummede Viktor Kristiansen og Bologna sig.

Bologna tabte dyrebare point ude mod Cagliari.

De kunne have snuppet fjerdepladsen, men den dårlige stime fortsætter.

Bologna har ikke vundet sine seneste tre kampe, og søndag blev det til et 2-1-nederlag på Sardinien, hvor bundholdet Cagliari bed fra sig.

Danske Viktor Kristiansen startede for Thiago Mottas gæstende tropper, som fik en fin start på kampen, da Riccardo Orsolini midtvejs i første halvleg bragte gæsterne foran 0-1.

Orsolini var kort efter tæt på at gøre det til 0-2, men i stedet var det minuttet efter Andrea Petagna, der udlignede for hjemmeholdet.

I anden halvleg var Riccardo Calafiori uheldig at score selvmål og dermed give Cagliari en 2-1-føring, og den føring holdt altså kampen ud.

Coppa Italia: Christensen sender Kristiansen ud efter ny helterolle – semifinalen venter

Med nederlaget bliver Bologna på sjettepladsen, hvor de nu risikerer at blive overhalet af både Atalanta og AS Roma. Cagliari rykker til gengæld forbi Hellas Verona og Udines i bundstriden, og pludselig er klubben fra Sardinien ikke længere under nedrykningsstregen.