3F Superligaen

Sønderskov i Nørreskoven: Tidligere AGF-talent viser sig frem for Prelec i Vejle

Efter halvandet år i Vejle er Anders Sønderskov denne vinter blevet rykket op i superligatruppen, hvor han til og med vinterferien skal træne med.

Anders Sønderskov træner med i Vejles superligatrup.
Foto: Daniel Abedeny

Han fik sin debut i pokalkampen mod AB i efteråret.

17-årige Anders Sønderskov er fremtidens mand i Vejle, og derfor er U19-spilleren denne vinter blevet rykket op i superligatruppen. I hvert fald for en periode.

Til og med uge syv skal den unge aarhusianer træner fast med superligaholdet i Nørreskoven.

– Det er super fedt at være med blandt de bedste. Benene er ømme, og jeg er træt om aftenen, men jeg har fået en stor chance, og den prøver jeg at udnytte, så det er bare med at give den gas. I mit træningsprogram for vinterpausen blev der taget højde for, at jeg skulle starte op med A-truppen, og det er særligt omkring styrketræningen, at der skal lægges på, når jeg træner med superligaspillere.

– I efteråret trænede jeg med løbende, et par gange i ugen, eller når der var brug for en spiller på min position i træningen, men nu er jeg fast med A-truppen til og med uge syv, og så evaluerer vi derefter. Jeg har stadig halvandet år tilbage på U19, men jeg byder mig naturligvis til og spiller min chance, siger Anders Sønderskov.

Vejle-direktør om fup-investor: Han kan ikke stoppe med lyve

Den tidligere AGF-ungdomsspiller, der også har spillet i Aarhus-klubben Aabyhøj, har også fået en plads på Vejles træningslejr, hvor turen går til Belek i Tyrkiet.

– Jeg har fået en plads på træningslejren, og det er en stor chance for mig. Allerede i sommer var jeg med oppe at træne første gang, men nu føles det mere naturligt, fordi jeg kender alle rutinerne omkring truppen, og fordi jeg har rykket mig fysisk og spillemæssigt. Det går bedre og bedre, og jeg bliver coachet af trænerne på de helt små detaljer, siger Anders Sønderskov.

Medie: Vejle meget tæt på at hente NordicBet-bomber

Vejle spillede lørdag en intern træningskamp, hvor Sønderskov spillede til venstre i en tremandsbagkæde på det ene hold, hvor erfarne Stefan Velkov og Raúl Albentoso spillede de øvrige pladser i bagkæden.

Næste test forgår for Vejle i Tyrkiet, hvor superligaoprykkerne på søndag møder Tractor S.C. fra Iran, ligesom de efterfølgende skal møde modstand fra bøde Bosnien, Bulgarien, Tjekkiet og Ukraine, inden vinteropstarten sluttes af i Danmark med en træningskamp hjemme i Vejle mod Hobro.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P