Æresdivisionen

Gaaei-konkurrent scorede det afgørende mål i Ajax-sejr

Ajax har haft en rigtig skidt halvsæson, men Amsterdam-klubben vandt søndag eftermiddag deres første ligakamp i 2024. Dette uden danske Gaaei i truppen.

Ajax slog Go Ahead Eagles.

28 point efter 17 kampe.

Det er ikke de tal, man normalt forbinder med Ajax Amsterdam, der plejer at være med allerforrest i Æresdivisionen.

Men Amsterdam-klubben har haft en forfærdelig halvsæson. Søndag eftermiddag fik de dog tilkæmpet sig den første sejr i ligaen i 2024, da de vandt 3-2 på udebane over GA Eagles.

Brian Brobbey bragte Ajax foran efter 27 minutter, men et mål af hvert mandskab i slutningen af første halvleg betød, at stillingen var 2-1 til Ajax ved pausen.

I anden halvleg formåede hjemmeholdet at gøre det til 2-2 på mål af Joris Kramer efter 55 minutter.

I det 72. minut var det så Anton Gaaeis konkurrent på højrebacken Devyne Rensch, der scorede det afgørende mål. Ajax slog dermed Eagles og fløj op på femtepladsen.

Selvom Ajax kun har fem point op til AZ Alkmaar på fjerdepladsen, skal hovedstadsklubben kigge langt efter de sædvanlige konkurrenter fra PSV Eindhoven, der med 51 point har et forspring på 23 point ned til Ajax.

Næste gang Ajax skal i aktion er søndag d. 21. januar, når de hjemme tager imod Waalwijk.