Brandvarm Mattsson fortsætter hvor han slap: Driller mestrene fra Feyenoord

Magnus Mattsson kunne være en kanin hos landstræner Kasper Hjulmand frem mod EM til sommer. Den 24-årige dansker scorede søndag igen-igen, da Nijmegen drillede Feyenoord.

Magnus Mattsson scorede for Nijmegen mod Feyenoord.
Foto: NEC Nijmegen

Han har altid været forholdsvis målfarlig, men i denne sæson har han taget det til nye højder.

NEC Nijmegens 24-årige dansker, Magnus Mattsson, lagde fra land i 2024 præcis som han slap i 2023, da han i udekampen mod Feyenoord udlignede til slutresultatet 2-2.

Mattsson modtog efter 53 minutters spil bolden på Feyenoords feltkant, og efter en enkelte berøring hamrede han en afslutning afsted, som Feyenoord-målmand Justin Bijlow ikke kunne gøre noget ved.

Mathias Ross kom ind til kampes sidste fem minutter, og den tidligere AaB var således med til at køre et point på en vanskelig udebane hjem.

Den udlignende scoring var Mattssons tiende ligascoring i sæsonens første 17 kampe, og dertil kommer to scoringer i to kampe pokalkampe.

Magnus Mattsson er søn af svenske Joakim Mattsson, der tidligere har været cheftræner i Fremad Amager, Thisted, Vendsyssel og Skive, ligesom han været assistenttræner i både OB, Silkeborg og Randers.

Til trods for sit svenske ophav, har Magnus Mattsson, ligesom lillebror Pelle Mattsson, der spiller i Silkeborg, valgt at repræsentere danske ungdomslandshold. Magnus Mattsson har kampe for det danske U18, U19 og U20-landshold, ligesom han i 2019 spillede én kamp for det danske U21-landshold.

PSV tangerer vanvittig rekord – Luuk de Jong bliver historisk i ny sejr

Med det ene point holde Nijmegen fast i ottendepladsen i Æresdivisionen, mens Feyenoord må se suveræne PSV sejle længere og længere væk på førstepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P