Wahid Faghir trækker det længste strå mod Adam Daghim

Der var dømt danskeropgør, da Salzburg mødte SV Elversberg i en træningskamp. Wahid Faghir kom på scoringstavlen.

Wahid Faghir for Elversberg

Wahid Faghir og Elversberg skulle i ilden mod den danske duo fra Salzburg, Maurtis Kjærgaard og Adam Daghim. Der var lagt i kakkelovnen til et vaskeægte danskeropgør.

Det blev det, da Adam Daghim og Wahid Faghir indtog græstæppet til anden halvlegs start.

Den tidligere Vejle-angriber hjalp sit hold til en 2-3 sejr mod de schweiziske mestre.

Maurits Kjærgaard kom aldrig i spil, og det var måske en fejl, hvis Salzburg gjorde sig forhåbninger om at vinde opgøret.

Faghir fik udlignet til 2-2 i det 78′ minut, før hans holdkammerat Dominik Martinovic kunne lukke kampen 2-3 med en scoring i de døende minutter af kampen.

Den tidligere Vejle-angriber skiftede i sommer til SV Elversberg, som spiller i 2. Bundesligaen, på en lejeaftale fra VfB Stuttgart.

I Elversberg er det blevet til syv optrædener, tre mål og to assists.