Premier League

Tidligere United- og Everton-angriber: Liverpool har hvad der skal til

Den tidligere Manchester United- og Everton-angriber mener, at Liverpool har, hvad der skal til for at vinde fire ud af fire mulige trofæer.

Louis Saha mener, at Liverpool har, hvad der skal til for at vinde fire ud af fire mulige trofæer.
Foto: Eddie Keogh/Reuters/Ritzau Scanpix

Man må formode, at en mand, der har spillet for både Manchester United og Everton, ikke har meget kærlighed til overs for Liverpool FC.

Men det kan Louis Saha godt abstrahere fra.

Den tidligere angriber, der har spillet for begge Liverpools rivaler, siger nemlig til Paddy Power ifølge Liverpool World, at han godt kunne se ‘The Reds’ vinde alle fire turneringer, de er med i.

– Det er muligt for Liverpool at vinde ‘the Quadruple’ denne sæson. De har et rigtig godt hold, og de har spillere som Luis Diaz, der kommer tilbage og scorer mål.

– Mo Salah vil blive savnet (når han spiller AFCON, red.), men der er spillere, som forstår, hvordan de skal håndtere det og tilpasse sig. De har fem eller seks målscorere på banen, som kan tilpasse sig og forstår spillet, og det er en stor fordel, når man er med i mange turneringer, lyder det fra Louis Saha.

Den nu 45-årige tidligere angriber sammenligner også dette Liverpool-hold med det ‘Treble’-vindende Manchester City-hold fra den forgangne sæson.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg var imponeret over City sidste sæson. De var oppe mod mange gode hold og store udfordringer – ligesom Liverpool nu. Når man har den rette kommunikation med spillerne, kan man vinde mesterskaber, siger han.

Louis Saha nåede at spille i alt 492 kampe i sin karriere for klubber som Manchester United, Newcastle, Tottenham og Everton. Han står noteret for 158 mål.

Liverpools Mac Allister vinder månedens mål for drøn mod Fulham

Liverpool er øjeblikkeligt med i Europa League, Carabao Cup og FA Cup samt Premier League, hvor de røde fra Merseyside indtager førstepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P