Overtidsscoring giver Napoli tiltrængt sejr over bundprop

Det kører bestemt ikke for de italienske mestre fra Napoli for tiden, men lørdag havde de lige akkurat det fornødne held til at slå Serie A's bundprop.

Napolis overtidsscoring gav dem sejren mod Salernitana.

Napoli gik ind til lørdagens kamp mod bundproppen fra Salernitana med fire kampe uden sejr.

Lørdag var marginalerne dog på mestrenes side, da Amir Rrahmani seks minutter inde i overtiden gav napolitanerne en kneben 2-1-sejr.

Danske Jesper Lindstrøm så hele kampen fra Napoli-bænken, og herfra kunne han efter en halv times spil se bundrutinerede Antonio Candreva bringe gæsterne fra Salerno foran 0-1.

Matteo Politano udlignede på straffespark i første halvlegs overtid, men langt ind i anden halvleg lugtede det af et nyt pointtab til de forsvarende mestre.

Det var lige indtil kosovoalbanske Rrahmani dukkede op i overtiden og gav Walter Mazzarri og kompagni en særdeles tiltrængt sejr.

Med sejren rykker Napoli i hvert fald midlertidigt frem i tabellen, hvor de nu indtager sjettepladsen i Serie A. Salernitanas ligger fortsat sidst, selvom bare ét point havde været nok til, at de ville overhale Empoli i den tætte bundstrid.