Premier League

Medie: Aston Villa kan være tvunget til at sælge stjerner

Aston Villa kan se sig nødsaget til at skille sig af med nogle af klubbens stjerner for at overholde Financial Fair Play.

Aston Villa kan se sig nødsaget til at sælge stjerner for at overholde Financial Fair Play.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Aston Villa har gang i en forrygende sæson.

Unai Emerys tropper kan i øjeblikket prale af en andenplads i Premier League, hvor de kan udligne pointene med Liverpool i topppen med en sejr over Everton søndag.

Men sådanne bedrifter kan betyde, at andre mere etablerede storklubber i Premier League ser Villas vej, når det kommer til at styrke egen trup. OG det er ikke utænkeligt, at Emery bliver nødt til at lade stjerner gå.

Ifølge det engelske medie Daily Mail kan Aston Villa nemlig blive nødt til at sælge ud, hvis Birmingham-klubben skal overholde reglerne for Financial Fair Play (FFP).

Og ifølge mediet er det sandsynligt, at det bliver en af de to midtbanemænd Douglas Luiz eller Boubacar Kamara, der må sige farvel.

– Vi prøver at holde os til FFP-reglerne, mens vi holder fast på vores bedste spillere. Men vi har selvfølgelig ikke lukket helt ned for mulighederne, hvis der skulle komme et godt bud, og det kan forbedre vores FFP-position.

Følg Campo på Facebook

– Vi arbejder med respekt for reglerne. Men samtidig skal vi også passe på, at vi ikke mister potentialet i vores trup – selv hvis vi skal sælge nogle spillere. Det kan være farligt at sælge spillere bare for at tjene penge. Det kan være svært at erstatte dem, mens man forbliver succesfuld, lyder det fra Unai Emery ifølge Daily Mail.

Villa hentede Kamara på en fri transfer, så alt, han bliver solgt for, vil blive betragtet som ren profit i henhold til FFP-reglerne. Både franske Kamara og brasilianske Luiz er vurderet til 100 millioner pund – svarende til 867 millioner kroner – hver ifølge Daily Mail.

Tidligere United- og Everton-angriber: Liverpool har hvad der skal til

24-årige Kamara har har spillet 50 kampe for Aston Villa med et enkelt mål til følge, mens 25-årige Luiz har spillet 180 kampe og scoret 19 gange.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P