Championship

Lukas Engel med første Boro-scoring i sejr over Millwall

Lukas Engel scorede lørdag sit første mål for Middlesbrough, da den nordøstengelske klub slog Millwall.

Lukas Engel scorede sit første mål for Middlesbrough i kampen mod Millwall.
Foto Middlesbrough

Han har fået en imponerende start på sit engelske ophold, men én ting har manglet.

Det fik Lukas Engel lørdag rådet bod på, da han scorede sit første mål for Middlesbrough siden sit skifte til Michael Carricks tropper fra Silkeborg den 15. august sidste år.

I lørdagens udekampe mod Millwall på The Den, var det den 25-årige dansker, der efter 38 minutter udlignede den føring, som Joe Bryan ellers havde givet hjemmeholdet allerede efter 10 minutters spil.

Et kvarter inden i anden halvleg gjorde Isaiah Jones det til 1-2 for Middlesbrough, inden Marcus Forss dybt inde i overtiden gjorde det til slutresultatet 1-3.

Kampen var nummer 26 for Engel i den røde Boro-trikot, siden Riverside-klubben i august betalte Silkeborg 13 millioner kroner for amagerkaneren.

Mål og Highlights: Middlesbrough overrasker i første semifinaleopgør mod Chelsea

Middlesbrough var forud for sæsonen udråbt som en af favoritterne til at rykke op i Premier League, men sæsonstarten var alt andet end imponerende for Michael Carrick og kompagni.

Først i sæsonens ottende ligakamp blev det til en sejr, men siden har klubben bevæget sig langsomt men sikkert op igennem tabellen, hvor de nu er nummer ni ud af ligaens 24 hold – ét point fra Coventry, der sidder på det playoffgivende sjetteplads.