Kolding gav Krogh skidt debut som cheftræner i OB

Søren Krogh fik en masse af sine OB-spillere at se, da han debuterede som fastansat cheftræner med et nederlag til Kolding IF.

OB tabte til Kolding i 2024's første træningskamp.

Der er stadig noget arbejde med for Søren Krogh i OB.

Den nyudnævnte OB-cheftræner fik i hvert fald ikke en overbevisende debut som cheftræner, da han lørdag eftermiddag kunne se sit mandskab tabe 3-2 til NordicBet Liga-mandskabet fra Kolding IF.

Krogh gjorde brug af 22 spillere i kampen, men særligt i første halvleg var det det jyske hjemmehold, der sad på kampen.

Allerede efter fire minutters spil kom hjemmeholdet foran, da Asker Beck på oplæg fra Jakob Kiilerich gjorde det til 1-0. Den føring udlignede Agon Mucolli efter 22 minutters spil på straffespark, efter Koldings tyske prøvespiller, målmand Lennart Moser, boksede Mihajlo Ivancevic i hovedet.

Syv minutter senere gjorde Mikkel Jespersen det til 2-1 efter en fin Kolding-kontra, hvor særligt Mike Vestergård viste flotte takter.

Historiske Tobias Slotsager gør rent bord til prisuddeling i OB

Ondt blev værre for OB efter 44 minutter, da Mathias Kristensen fra nul grader gjorde det til 3-1. Den debuterende OB-cheftræner har næppe været tilfreds med sit holds forsvarsspil i situationen, efter et snorksovende OB-forsvar tillod en Kolding-bold fra midten at sejle helt igennem til Kristensen, der på en eller anden måde fandt plads ved siden af målmand Martin Hansen.

OB skiftede hele holdet ved pausen, mens hjemmeholdet kun foretog én udskiftning, men først med 10 minutter tilbage af kampen fik superligamandskabet skabt lidt spænding om resultatet.

Medie: Garvet Kolding-topscorer skifter til udlandet til sommer

18-årige Markus Jensen gjorde sig klar ved et frispark på feltkanten, og den unge OB-kantspiller sparkede smukt bolden op i målhjørnet – fuldstændig utagelig for den vikarierende Kolding-målmand.

Flere mål blev det ikke til for hverken fynboerne eller jyderne, og derfor sluttede kampen med en 3-2-sejr til Kristoffer Wichmanns tropper fra Kolding IF.