Serie A

Inter lægger afstand med sikker sejr over Monza

Inter lagde lørdag aften pres på Juventus, da de med en sikker sejr over Monza øgede afstanden i toppen af Serie A.

Inter spillede sig sikkert tilbage på toppen af Serie A med sejr over Monza.

Inter var en enkelt eller to klasser bedre end Monza, da de to hold mødtes i det mindre berømte Milano-derby.

På besøg de godt 20 kilometer mod nordøst havde Serie A’s førerhold intet problem med at besejre ligaens nummer 11 med hele 1-5.

Hakan Çalhanoğlu åbnede scoringen på straffespark efter 12 minutter, inden Lautaro Martinez bare to minutter senere fordoblede føringen.

En mindre scoringspause 46 minutter blev afsluttet, da Çalhanoğlu efter en times spil gjorde det til 0-3. Matteo Pessina reducerede for Monza på endnu et straffespark, og det skulle ikke være kampens sidste.

Efter 84 minutter var det igen Inter, der fik en chance fra straffesparkspletten, og da Çalhanoğlu kort efter sin scoring til 0-3 var blevet skiftet ud, tilfaldt muligheden i stedet argentinske Martinez, der ligesom sin tyrkiske holdkammerat blev dobbelt målscorer.

Inter sender franskmand til Spanien

Marcus Thuram lukkede og slukkede med et elegant mål med to minutter tilbage af den ordinære spilletid, da han i en kontra fik sin direkte oppasser til at smide, og så kunne franskmanden nemt gøre det til slutresultatet 1-5.

Med sejren har Inter nu fem point ned til Juventus på andenpladsen, inden Torino-klubben tirsdag tager imod Sassuolo hjemme på Allianz Stadium.