Championship

Ingen lyndebut til Torp – Dobbelt dansk hos Leicester

Det bliver ikke til nogen lyndebut til danske Victor Torp, når Coventry hjemme på Coventry Building Society Arena tager imod Leicester.

Det er blot to dage siden, han skiftede, men det bliver ikke til lyndebut.

Victor Torp er slet ikke en del af den Coventry-trup, som manager Mark Robins har udtaget til lørdagens hjemmekamp mod Leicester.

Selvom den 24-årige danske midtbanespiller altså ikke får debut for Championship-klubben, så vil der alligevel være markant dansk islæt på banen til kampen.

Både Mads Hermansen og Jannik Vestergaard starter som vanligt inde for det gæstende tophold fra Leicester.

I forbindelse med Torps skifte fra norske Sarpsborg torsdag løftede manager Mark Robinson da også lidt af sløret for, at det næppe ville blive til spilletid lige foreløbigt.

Bekræftet: Victor Torp skifter til Championship-klub

– Vi er lykkelige over at byde Victor velkommen til Coventry City. Han er en spiller, som giver os kreativitet og atletiske evner. Han har brug for en tilpasningsperiode, men vi er trygge ved, at han nok skal tilpasse sig til intensiteten og træningskravene i Championship, lød det torsdag fra Robins.

Coventry var i sidste sæson i playoff-finalen på Wembley, hvor de dog måtte strække gevær efter straffesparkskonkurrencen mod Luton, der tog oprykningen til Premier League. I skrivende stund er Coventry nummer ni ud af de 24 hold i Championship.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P