Championship

Mål og Highlights: Leicester taber til Torp-løse Coventry

Mads Hermansen havde flere flotte redninger i udekampen mod Coventry, men et rødt kort i første halvleg blev bekosteligt for Championships førerhold.

Leicester tabte til Coevntry.

For første gang siden 11. november måtte Leicester lørdag gå fra banen uden point.

På besøg hos Coventry, der ikke havde sin nye dansker, Victor Torp, i truppen, tabte Leicester 3-1.

Leicester sad i første halvleg på spillet, men det var Coventry, der spillede sig frem til flest chancer, men Mads Hermansen tog flot fra i Leicester-målet.

Ét minut før pausen var det så de gæstende Premier League-nedrykkere, der kom foran, da Kiernan Dewsbury-Hall omsatte et straffespark til en 0-1-føring, men glæden var kort i Leicester-lejren.

Bare to minutter senere fik ghanesiske Issahaku Fatawu nemlig direkte rødt kort for en grim tackling.

Ingen lyndebut til Torp – Dobbelt dansk hos Leicester

Leicester gjorde i anden halvleg, hvad de kunne, for at holde fast i føringen, men med ti minutter igen fik Coventry den forløsende udligning, da Callum O’Hare fandt vej forbi Mads Hermansen.

Det gjorde hollandske Milan van Ewijk også med to minutter tilbage af kampen, inden Callum O’Hare i kampens overtid flugtede 3-1-sejren hjem.