NordicBet Ligaen

AC Horsens ansætter erfaren transitionstræner

AC Horsens ansætter en træner med erfaring fra MLS, USL og afrikanske landshold som transitionstræner.

AC Horsens ansætter Mattar M'Boge
Foto: AC Horsens

AC Horsens har ikke ligget på den lade side i vinterpausen.

NordicBet Liga-klubben har forlænget med målmand Matej Delac, fået to nye spillere ind og skillet sig af med Aron Sigurdarson.

Og nu har AC Horsens også fundet sig en ny medarbejder ved navn Mattar M’Boge, som tager over som transitionstræner. M’Boge har tidligere erfaring fra den amerikanske MLS, USL Championship og afrikanske landshold.

I MLS har M’Boge været tilknyttet DC Uniteds U19-hold, mens han i USL Championship har været assistenttræner i Loudoun United.

Derudover har han både været assistent- og cheftræner for ungdomslandshold i Gambia og Nigeria.

AC Horsens’ direktør, Kristian Nielsen, glæder sig over, at AC Horsens har formået at tiltrække en træner af en sådan kapacitet og erfaring og kalder tilgangen en klar styrkelse af akademiet og transitionen.

Følg Campo på Facebook

– [..] det er ingen hemmelighed, at han har haft flere muligheder end AC Horsens. Han har stor erfaring med at arbejde med unge, dedikerede fodboldspillere, så han bliver en ekstra og vigtig ressource for både Akademiet og staben omkring førsteholdet, og han får en stor rolle i forhold til transition i samarbejde med Claus Troelsen og Janus Drachmann, lyder det fra Kristian Nielsen til klubbens hjemmeside.

Også hovedpersonen selv glæder sig til at komme i gang med arbejdet i AC Horsens.

Historiske Tobias Slotsager gør rent bord til prisuddeling i OB

– Alle ved, at fodbolden er i fremgang i USA, men det var en ”no-brainer” for mig, da AC Horsens fremlagde projektet, for klubben har et stort potentiale, og jeg fik et rigtig godt indtryk af AC Horsens, da jeg besøgte klubben i 2017. Der venter en stor opgave i forhold til at sikre oprykning til Superligaen, men det glæder jeg mig kun til, for jeg elsker presset, og jeg tror meget på projektet.

– Som træner lever jeg for at udvikle spillere og give dem de bedste forudsætninger for at nå deres mål, og intet gør mig gladere end at se dem på højeste niveau. Generelt vil jeg spillere og folk i al almindelighed det bedste, og jeg kan godt lide hårdt og intenst arbejde, siger Mattar M’Boge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P