3F Superligaen

Vejle-direktør om fup-investor: Han kan ikke stoppe med lyve

Vejle Boldklubs direktør, Henrik Tønder, er fortørnet efter fredagens hændelser i Vejle Boldklub, hvor klubbens ejere har været nødt til at annullere et klubsalg til tysk-tyrkisk fupinvestor.

Vejle Boldklubs direktør Henrik Tønder med lukkede øjne
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Fredag meldte Vejle Boldklub ud, at klubbens ejere i 11. har time annulleret et forestående klubsalg.

Udmeldingen kommer i kølvandet på et flere ugers uskønt forløb, hvor den påståede investor Cagdag Senyürek har ført klubben bag lyset.

Det får nu klubbens hovedaktionær, Andrew Zolotko, til sagsøge Senyürek, og også på ledelsesgangene er det de hårde gloser, der tages i brug om den påstående investor.

– Vi har haft at gøre med en person, der i forløbet viste sig utroværdig, og som ikke har holdt sig til sandheden. Det har ledelsen i Vejle Boldklub konstateret undervejs i forløbet, udtaler direktør Henrik Tønder til klubbens hjemmeside.

– De udtalelser, der er kommet fra personen, har fra starten af været både selviscenesættende, usande, udokumenterede og senest injurierende. Det står helt klart, at den afdækning, som både danske medier og Vejle Boldklubs ledelse har gjort, hverken har affødt dokumentation eller er blevet gendrevet.

Det er kommet frem, hvordan at Cagdag Senyürek ikke har de beviser og meritter, som han selv påstår på sit CV. Det tegner et klart billede af personen, lyder det fra Vejles administrerende direktør.

– Personen har på intet tidspunkt dokumenteret sine påstande eller sit CV. Det giver indtrykket af en person, der ikke kan stoppe med at lyve. Alle udtalelser, der er kommet fra personen, har både været usande og må stå for personens egen regning.

Det har været nogle hektiske uger og dage for Vejle Boldklub, hvor ejerne har været nødt til at påpege, at de ikke ønsker at sælge klubben uden omtanke.

Direktøren anerkender også, at traditionsklubben står i et mindre godt lys efter den seneste tids hændelser.

– Det er klart, at de sidste ugers omtale af Vejle Boldklub efterlader en del af Vejle Boldklub i et mindre godt lys. Men opgaven for klubben er den samme, som da efterårssæsonen sluttede, nemlig at sikre Vejle Boldklub overlevelse i 3F Superligaen, og at alle med et VB-hjerte fortsat rykker tættere sammen, samt at spillertruppen får den opbakning og støtte, der skal medvirke til overlevelse.

Vejle Boldklub spiller sin første kamp i Superligaen i 2024 den 19. februar hjemme mod AGF.

Rasende Vejle-ejer vil sagsøge tyrkisk fup-køber

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P