3F Superligaen

Rasende Vejle-ejer vil sagsøge tyrkisk fup-køber

Vejle Boldklubs ejer Andrew Zolotko har bekræftet, at Vejle Boldklub ikke sælges til den tysk-tyrkiske investor Cagdas Senyürek. I stedet vil Zolotka sagsøge Senyürek.

Vejle Boldklubs ene tribune på Vejle Stadion
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

En ukønt forløb har fået sit foreløbige punktum fredag aften.

Vejle Boldklubs hovedaktionærer, Klaus Eskildsen og Andrew Zolotko, trækker sig fra den verserende handel med investoren Cagdas Senyürek.

Andrew Zolotko ejer majoriteten af aktierne i Vejle Boldklub, og den moldoviske ejer fortæller om det brogede forløb på klubbens hjemmeside fredag aften. Her meddeler Zolotko også, at han vil sagsøge Senyürek for bagvaskelse.

Til klubbens hjemmeside fortæller Zolotko om sagens forløb, og fortæller om de store planer, som Senyürek fik lejlighed til at præsenterer for både Vejles hovedaktionærer, men også fans og andre interessenter.

– Cagdas Senyürek forklaringer gav i disse kredse genlyd, og man virkede glad for den mulige udvikling af klubben, udtaler Zolotko til klubbens hjemmeside.

Men alt var ikke fryd og gammen fra Senyürek, og Zolotko fortæller, at investoren ikke fremsendte af de dokumenter, der var påkrævet, inden deadline fredag den 12. januar klokken 14. Derfra gik det ned ad bakke.

Cagdas Senyürek udsendte tidligere på fredagen en pressemeddelelse, hvor han skyder med skarpt mod både Divisionsforeningen, danske medier og Vejle Boldklub – og det kom bag på Zolotko.

– Hovedaktionærerne blev meget ubehageligt overraskede over Cagdas Senyürek pressemeddelelse, i særdeleshed over løgnene og påstandende, som Cagdas Senyürek fremfører heri, hvormed Cagdas Senyürek forsøger at forsvare sine blamerende løgne om Vejle Boldklub, involverede advokater og de danske myndigheder.

– Jeg vil nu sagsøge Cagdas Senyürek for bagvaskelse og for hans falske anklager og for at bryde flere forhold i aftalen, slutter den moldoviske ejer.

Samtidig forsikrer Zolotko, at følgere af klubben kan vide sig sikre på, at han ikke ønsker at sælge traditionsklubben til fidusmagere og fantaster.

– Fans og sponsorer skal være sikre på, at Vejle Boldklub ikke bliver solgt til en uærlig person, og at hovedaktionærerne vil fortsætte med at arbejde i klubbens bedste interesse, som vi, må jeg minde om, har gjort over syv år.

Både Klaus Eskildsen og Andrew Zolotko fortsætter som hovedaktionærer i klubben.

Divisionsforeningen afviser potentiel ny Vejle-ejer: Ingen licens!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P