Krisen fortsætter: Sevilla taber i overtiden hjemme mod Alaves

Sevilla er i en dyb pointmæssig krise, og fredag aften blev den forværret, da det andalusiske mandskab tabte på hjemmebane til Alaves i LaLiga.

Sevilla var få minutter fra et potentielt vendepunkt fredag aften mod Alaves.

Det decimerede storhold leverede nemlig et flot comeback efter at have været nede med 0-2 på hjemmebanen. Men det gik galt til sidst for Sevilla.

Alaves kom foran efter 26 minutter ved Nahuel Tenaglia og et kvarter senere udbyggede Kike Garcia føringen. Det så svært ud for Sevilla, men i anden halvleg svarede hjemmeholdet stærkt igen.

Den spanske angriber Rafa Mir reducerede for hjemmeholdet efter 70 minutter, og 10 minutter før tid blev Sevilla tildelt straffespark.

Lucas Ocampos sparkede udligningen i mål, og så var der pludseligt positivt fortegn ud for Sevilla. Hjemmeholdet var med i kampen igen, men i ovetiden fik Sergio Ramos, Ivan Rakitic og de andre Sevilla-stjerner en ny spand kold vand i hovedet.

For Alaves’ Ruben Duarte kom nemlig højest på et hjørnespark efter 90 minutter, og så kunne han stange de tre point hjem til Alaves.

Dermed taber Sevilla sin tredje kamp i streg, og klubben er nu blot et enkelt point over nedrykningsstregen, endda med en kamp mere spillet. Vinder Cadiz søndag over Valencia ryger Sevilla ned på de faretruende pladser.

Næste kamp i LaLiga for Sevilla er mod topholdet Girona den 21. januar.

Medie: Sevilla nærmer sig United-talent