Bestyrelsesformand om afgående sportschef: FCN havde ikke nået milepæle uden

FC Nordsjælland havde ikke være kommet dertil, hvor de i dag er, hvis ikke det havde været for klubbens nu afgående sportschef Jan Laursen.

Tom Vernon har roser til afgående sportschef Jan Laursen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Undtagelsen er hans mange jokes.

Det er en af de få ting, som bestyrelsesformand Tom Vernon IKKE kommer til at savne ved den nu afgående sportschef i FC Nordsjælland.

52-årige Laursen stopper til sommer som sportschef i Farum-klubben, og han forlader en klub, som ikke ville have været, hvor den i dag er, havde det ikke været for Laursen.

Så konkret er udmeldingen fra klubbens bestyrelsesformand.

– I en klub, der er globalt anerkendt som førende indenfor sit felt, har Jan en lige så stor andel i udviklingen som hver af de unge spillere, alle kan se på banen. FCN’s præstationer og milepæle ville ikke være nået og opnået uden Jan, og det samme gælder Right to Dreams globale ekspansion og de muligheder, vi nu kan tilbyde unge mennesker på flere kontinenter.

– Jan har en fin og unik arv på globalt plan, og selvom jeg kommer til at savne ham professionelt – bortset fra hans jokes – vil hans venskab med FCN, Right to Dream og mig selv fortsætte. Tak, Jan, lyder det fra Tom Vernon.

Officielt: Sportschef stopper i FC Nordsjælland

Jan Laursen har været i FC Nordsjælland i mere end 25 år i forskellige roller, hvor han blandt andet havde æren af at blive klubbens første administrative medarbejder, og hans bidrag til klubben er vanskelig at sætte ord på.

– Det er svært at kommentere på Jan og umuligt at kvantificere hans bidrag til FCN og hele Right to Dream-gruppen. Til gengæld er det nemt at sige, at Jan på min lange og mangfoldige rejse gennem fodboldens verden er et af de få mennesker, jeg betragter som en ægte ven for livet.

– Hans venskab er kendetegnet ved tillid, loyalitet og frem for alt ærlighed. Det er de samme værdier, han byggede FCN på igennem et kvart århundrede, lyder det fra Tom Vernon.

Jan Laursen fortsætter i sit nuværende job frem til sommer, hvorefter han efter planen vil starte sit eget konsulent- og rådgivningsfirma.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P