LaLiga

Real Madrid-stjerneskud efter Super Cup-drama: Han viser, at han tror på mig

Arda Güler er tilbage for Real Madrid, og der er roser til klubbens cheftræner, Carlo Ancelotti for sin støtte under skadesforløbet.

Arda Güler takker Real Madrid træneren for tilliden og tiltroen.
Foto: Fayez Nureldine/AFP/Ritzau Scanpix

Arda Güler er ved at være tilbage.

Det tyrkiske stortalent fik ikke den start på sit Real Madrid-eventyr, som han kunne have håbet på, da han grundet en slem skade først fik sin debut d. 6. januar 2024 i den spanske pokalturnering.

Nu er han dog ved at være tilbage, og det er med store roser til blandt andet klubbens cheftræner Carlo Ancelotti, der ligeledes sendte stjerneskuddet på banen i Super Cup semifinalen onsdag aften, som Real Madrid vandt med hiv og sving i et sandt drama.

Real i finalen: Griezmann blev historisk i sen derby-nedtur

– Jeg var skadet i 5-6 måneder, og da jeg var klar igen, var min træner klar til at sætte mig på holdkortet og lade mig spille. Han har hele tiden vist mig, at han har stor tiltro til mig, og forhåbentligt kan jeg fortsætte sådan her, så jeg kan blive endnu bedre.

Arda Güler, der er 18 år gammel, kom til Real Madrid i sommerens transfervindue fra Fenerbache. Et skifte du kan læse mere om herunder.

Officielt: Real Madrid henter tyrkisk stortalent i Fenerbahce

Her fik han trods sin unge alder hele 51 kampe for det tyrkiske storhold, med til ni mål og 12 assists til følge. Derudover er det blevet til fire landskampe for Tyrkiet, hvor han tilmed har scoret et enkelt mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P