NordicBet Ligaen

Medie: Garvet Kolding-topscorer skifter til udlandet til sommer

Thomas Mikkelsens kontrakt med Kolding IF udløber til sommer, og den rutinerede angriber kan meget vel være på vej til udlandet, erfarer islandsk fodboldmedie.

Thomas Mikkelsen med bolden efter en scoring for Kolding IF
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Fans af Kolding IF skal nyde den målfarlige spydspids Thomas Mikkelsen i dette forår.

Den 33-årige angribers kontrakt med Kolding IF i NordicBet Ligaen udløber efter sæsonen, og Mikkelsen overvejer at rive teltpælene op.

Det erfarer et islandsk medie, som melder, at Kolding-topscoreren kan være på vej til et retur til den bedste islandske række, hvor Thomas også Mikkelsen spillede fra 2018 til 2021.

I fodboldpodcasten Gula Spjaldið – ‘Det Gule Kort’ – fortæller den tidligere professionelle fodboldspiller Albert Brynjar Ingason om islandsk interesse i Mikkelsen.

– Man hører, at han gerne vil vende tilbage til Island, og der er allerede blevet forhandlet med flere klubber. Det jeg hører er, at FH (Hafnarfjordur, red) er i forhandlinger med ham og måske også andre klubber, udtalte Ingason i programmet ifølge det islandske fodboldmedie Fótbolti.net.

Fótbolti.net skriver videre, at de erfarer, at Thomas Mikkelsens agent har været i kontakt med klubber på Island.

Thomas Mikkelsens statistikker fra hans tre år lange ophold på Island er ganske bemærkelsesværdige. ‘Bomberen fra Bredebro’ scorede 63 mål i 87 kampe for Breidablik.

I denne sæson er Mikkelsen noteret for syv scoringer for Kolding i NordicBet Ligaen, hvilket er flest af alle fra det sønderjyske klub.

Mikkelsen har tidligere spillet for FC Sydvest 05, Vejle Boldklub, FC Fredericia, IFK Göteborg, OB, Dundee United og Ross County.

Sønderjyske henter newzealænder i Kolding

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P