Bundesligaen

Bekræftet: Union Berlin henter rutineret forsvarsspiller fra konkurrenter

Union Berlin har hentet forstærkning til de bagerste geledder i jagten på overlevelse i Bundesligaen. Den nye Berlin-spiller kommer til fra ligakonkurrenter.

Kevin Vogt er ny mand i Union Berlin
Foto: Union Berlin

Kevin Vogt har spillet 319 kampe i Bundesligaen, men aldrig for Union Berlin. Det ændrer sig nu.

Den 32-årige forsvarsspiller er nemlig torsdag aften præsenteret i hovedstadsklubben, som han skifter til fra Hoffenheim.

Den høje midterforsvar bliver en del af det Union-hold, der skal forsøge at redde tilværelsen i Bundesligaen, hvor klubben aktuelt ligger én plads over nedrykningsstregen.

Forsvarsspilleren glæder sig til at tørne ud for berlinerne.

– Berlin har altid haft en tiltrækning på mig, så jeg er meget spændt på at fortsætte min Bundesliga-rejse i hovedstaden og at konkurrere succesfuldt i den anden halvdel af sæsonen med mit nye hold, udtaler Vogt til klubbens hjemmeside.

Union Berlin melder intet om, hvor lang en kontrakt Kevin Vogt har skrevet under på. Men klubben har købt en rutineret mand, der træder ind på holdet, lyder det fra ledelsen.

– I Kevin har vi formået at tilknytte en meget konstant og mental stærk spiller, der kan bevare roen selv i pressede situationer, og han vil derfor styrke os, udtaler fodbolddirektør Oliver Ruhnert.

Med tilføjelsen af Vogt er vejen banet for et skifte for italienske Bonucci. Han meldes på vej til tyrkisk topfodbold. Læs den historie her.

Vogt har foruden Hoffenheim også spillet i Bochum, Augsburg, Köln og Werder Bremen.

Fenerbahce bekræfter: Bonucci er landet – lægetjek og forhandling

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P