Championship

Officielt: Leeds siger farvel til klubmand

Luke Ayling er fortid i Leeds, efter han i dag er blevet udlejet til Middlesbrough.

Leeds sender Luke Ayling til Middlesbrough
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er kun klubkaptajn Liam Cooper og højrebacken Stuart Dallas, der har været længere tid i Leeds.

Nu lader en æra til at være slut på Elland Road, efter Leeds onsdag har sendt 32-årige Luke Ayling på udlån til Championship-konkurrenter fra Middlesbrough for resten af sæsonen.

Ayling har kontraktudløb i Leeds til sommer, og derfor har han efter alt at dømme spillet sin sidste kamp for Yorkshire-klubben.

Luke Ayling – eller ‘Bill’ som han bliver kaldt i sin nu forhenværende klub – kom til Leeds fra Bristol City i sommeren 2016 for bare 4,3 millioner kroner, og han blev efterfølgende en af klubbens bedste signings nogensinde – skriver Leeds selv.

I alt er det blevet til 268 officielle kampe for Ayling hos The Whites, som ligger otte pladser bedre placeret end hans nye klub, som er at finde på 12. pladsen i The Championship.

Foto: Middlesbrough FC

Hos Middlesbrough kan Ayling se frem til et semifinale-returopgør i den engelske Liga Cup, efter klubben hjemme på Riverside tirsdag slog Chelsea med 1-0.

Mål og Highlights: Middlesbrough overrasker i første semifinaleopgør mod Chelsea

På Riverside er de ganske godt tilfredse med at have hentet en ny højreback.

– Vi er tilfredse med at hente Luke til klubben. Han er en spiller med god erfaring, han har været med til at rykke op, og han har spillet på det højeste niveau.

– Han er også en forrygende karakter, og tror på, at han vil passe fantastisk ind i det, vi har her. Han er lige præcis det, vi har ledt efter i klubben, lyder det fra Boro-cheftræner Michael Carrick.

Luke Ayling får nummer 12 i Middlesbrough, hvor han allerede lørdag vil kunne debutere i udekampen mod Millwall.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P