Coppa Italia

Lazio gør det onde ved Roma – sender rivalen ud i pokalmørket med mål og røde kort

Der var derby, danskeropgør og pokaldrama på menuen i Rom onsdag aften, da Lazio og Roma mødtes i den italienske pokalturnering.

Lazio sender Roma ud af pokalturneringen på mål af Mattia Zaccagni

Der var både dømt danskeropgør og rivalopgør i den italienske pokalturnering onsdag aften.

I kvartfinalen skulle de to Rom-klubber, AS Roma og Lazio, mødes i et opgør på det Olympiske Stadion i Rom, hvor begge klubber har hjemmebane.

Kvartfinalen i dette års italienske pokalturnering blev endestationen for AS Roma, da de tabte kampen til den evige rival fra Lazio med 1-0. Dermed er Lazio klar til pokalsemifinalen.

Tirsdag var der ligeledes et danskeropgør i pokalturneringen. Det kan du læse mere om herunder.

Coppa Italia: Christensen sender Kristiansen ud efter ny helterolle – semifinalen venter

Lazio startede uden Gustav Isaksen på banen, mens Roma havde Rasmus Nissen Kristensen i startopstillingen. Isaksen kom på banen i det 77. minut.

Efter en målløs og forholdsvis chancefattig første halvleg, kom kampens eneste mål i anden halvleg, da Lazios Mattia Zaccagni fik netmaskerne bag Romas målmand, Rui Patricio, til at blafre, da han sendte Lazio i front på et straffespark i det 51′ minut.

Romas opgave, med at score et udlignende mål, der som minimum ville sende kampen i forlænget spilletid, mislykkedes. I kampens døende minutter fik Roma endda lidt hjælp fra Lazio, da Pedro blev sendt tidligere i bad end holdkammeraterne, da han fik rødt kort efter to gule kort i det 95. og 96. minut.

AS Roma ville dog være med på bølgen med røde kort, da
Sardar Azmoun gjorde Pedro kunsten efter og modtog det røde kort fra kampens dommer i det 99. minut.

Gustav Isaksen og Lazio går dermed videre i pokalturneringen på bekostning af Rasmus Nissen Kristensen og Roma med en spinkel 1-0-sejr.