3F Superligaen

Jesper Sørensen vil udnytte gode baner: Skal hurtigt i gang med det taktiske

Brøndby IF tog mandag en hurtig beslutning og har rykket træningen til London, hvor holdet lige nu skal udnytte bedre vejr og baneforhold. Og cheftræner Jesper Sørensen har en helt klar plan for de kommende dages anstrengelser.

Brøndby IF har rykket sin opstartstræning til London for at få bedre forhold
Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Den 18. februar skal Brøndby være klar til at sparke Superligaen igang mod ingen ringere end FC Midtjylland.

Og for at slippe for Kong Vinter, der i disse dage har indtaget de danske breddegrader, besluttede klubben mandag at flytte de kommende dages træning til London, hvor baneforholdene er markant bedre.

For cheftræner Jesper Sørensen betyder det forbedrede muligheder, som skal udnyttes gennem intensiv træning.

Brøndbys bedste fodboldspillere får lov at arbejde for føden fra dag 1.

– Jeg håber, vi får en god start på pre-season. Det er det vigtigste. Vi skal have trænet med kvalitet, så vi kan bygge videre på den måde, vi gerne vil spille på, og som vi fik vist i løbet af efteråret. Det handler at få rystet truppen godt sammen, siger Jesper Sørensen fra London.

– Vi vil bruge tiden på at træne med mængde, og derfor træner vi to gange om dagen, så vi kan have både fokus på det fysiske og samtidig bruge tiden på det taktiske. Og det kræver selvfølgelig gode baneforhold. Vi kan ikke kun lægge vægt på det fysiske, siger Jesper Sørensen, der altså også vil se en masse boldspil fra sine spillere.

Netop spillet fungerede godt for Brøndby i efteråret, hvor Brøndby ikke har tabt en kamp siden 24. september mod rivalerne fra F.C. København.

Brøndby indtager lige nu en andenplads i Superligaen med to point op til FC Midtjylland på førstepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P