Dzeko og Fenerbahce ydmygede Prip og Konyaspor

I Konyaspor skal de nok være glade for, at bosniske Edin Dzeko blev skiftet ud allerede i pausen, da Fenerbahce onsdag aften sendte danskerklubben hjem med historiske klø.

Edin Dzeko og Fenerbahce smadrede Prip og Konyaspor.

5-0 i første halvleg og et ægte hattrick af Edin Dzeko.

Mon ikke det har passet Louka Prip meget fint, at han, ligesom Edin Dzeko, blev pillet fra banen på Sukru Saracoglu Stadium i Istanbul allerede i pausen onsdag aften.

Selvom det ikke gik helt så galt i anden halvleg, så kunne den danske Konyaspor-spiller ikke desto mindre fra første parket se sit hold tabe med hele 7-1 til ligaens tophold – Fenerbahce.

Allerede efter 40 minutters spil havde Edin Dzeko stået for kampens første tre scoringer, inden Mert Muldur og polske Sebastian Szymanski begge nåede at øge inden pausen.

Michy Batshuayi kom i pausen ind som erstatning for Dzeko, men den tidligere Chelsea-angriber skulle bruge hele 18 minutter, inde han fik gjort det til 6-0.

Fenerbahce bekræfter: Bonucci er landet – lægetjek og forhandling

7-0 blev det med syv minutter tilbage af kampen, da Ugurcan Yazgili scorede selvmål, inden den brasilianske forsvarsspiller Guilherme i overtiden fik pyntet bare en smule på resultatet med sin scoring til 7-1.

Medie: Lyngby forhandler med tyrkisk klub om Corlu

Med sejren er Fenerbahce sikre på at holde fast i førstepladsen, men rivalerne fra Galatasaray kan torsdag komme á point, hvis de slår Sivasspor.

For Konyaspor, der i sidste uge blev sat i forbindelse med Lyngbys Rezan Corlu, betyder nederlaget, at de fortsat er at finde under nedrykningsstregen, hvor de har to point op til Hatayspor på den rigtige side.