Coppa Italia

Atalanta sender Kjær og AC Milan ud i pokalmørket

Der var mål og underholdning, da AC Milan og Atalanta krydsede klinger i kvartfinalen i den italienske pokalturnering.

Atalanta er semifinaleklar efter at have sendt AC Milan ud.

Der var italiensk pokalkvartfinale på menuen i Milano onsdag aften.

AC Milan tog på hjemmebane imod Atalata i en kamp, hvor der var en semifinalebillet på højkant. AC Milan startede uden danske Simon Kjær på banen, men den danske landsholdsanfører på banen i det 37. minut, da han erstattede en skadet Matteo Gabbia, der havde fået startpladsen.

Dermed var Simon Kjær med til at ryge ud af pokalturneringen, da Atalanta vandt kampen 1-2, og dermed er Atalanta i semifinalen.

Kampens første mål blev scoret af AC Milans helt store stjerne, Rafael Leao, men de fremmødte tilskuere måtte vente helt til det 45. minut, før portugiseren sendte bolden i mål. I første halvlegs tillægstid scorede Teun Koopmeiners til 1-1, og dermed gik de to klubber helt lige til pause. Inden da blev Atalantas træner, Gian Gasperini, udvist for at have brokket sig på sidelinjen.

Selvsamme Teun Koopmeiners var i målhumør onsdag aften, og han sendte Atalanta foran 1-2 på et straffespark, og dermed var presset på hjemmeholdet, hvis ikke det skulle blive til et pokalexit.

Det lykkedes ikke AC Milan at få udlignet, og derfor blev kvartfinalen endestationen i dette års pokalturnering. Atalanta derimod kan se frem til en semifinale, og drømmen om en pokaltitel lever i bedste velgående.