NordicBet Ligaen

Sønderjyske forlænger med førstevalg

Sønderjyske meddeler tirsdag, at man har forlænget aftalen med klubbens førstevalg i målet, Nicolai Flø.

Nicolai Flø og Sønderjyske har allerede haft fornøjelse af hinanden i tre og et halvt år.

Nu kan parterne se frem til endnu mere tid sammen.

Således oplyser Sønderjyske i en pressemeddelelse tirsdag, at Nicolai Flø har sat sin underskrift på en kontraktforlængelse med klubben.

Den nye aftale strækker sig frem til sommeren 2026, hvor Nicolai Flø i givet fald vil have tilbragt seks år i klubben.

– Vi er meget glade for forlængelsen med Nicolai Flø. Han har udviklet sig godt i sin tid i Sønderjyske Fodbold, og særligt i denne sæson har han virkelig vist sig godt frem. Han indgår i et stærkt målmandsteam, hvor der er en sund konkurrence, der er med til at skærpe ham, og resultatet heraf har vi set i kampene, hvor han flere gange har været kampafgørende.

– Også uden for banen har han udviklet sig godt gennem de snart fire år, han har været i klubben. Han er blevet en lederskikkelse, der bærer klubbens værdier på fornem vis, og han har også båret anførerbindet i flere kampe, siger Casper Daather, sportschef i Sønderjyske.

Også hovedpersonen selv er ganske begejstret for den nye aftale.

– Det føles lige så godt at have skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold, som det har gjort de andre gange. Jeg befinder mig godt hernede, og det har været godt at få tidligt på plads, så vi ikke skal bruge tanker på det foran et rigtigt vigtigt forår. Jeg er rigtig glad for, at det er kommet på plads.

– Jeg synes, at jeg i den seneste periode og i det meste af 2023 har været der, hvor jeg har været på det højeste niveau – både til kamp og i træning. Samtidig er det et tidspunkt i mine tre et halvt år, hvor klubben har stået mest solidt og har stået bedst. Det er nok summen af de to ting, der har gjort, at vi ret hurtigt har fundet en løsning om at forlænge samarbejdet, siger Nicolai Flø.

Sønderjyske-cheftræner afviser ikke salg af topscorer, men: De skal satme have det store checkhæfte med

Nicolai Flø står noteret for i alt 76 førsteholdskampe i Sønderjyske.

Han er et produkt af Silkeborg IF’s talentudvikling og har tidligere i karrieren også tørnet ud for Vendsyssel FF.

Nicolai Flø står noteret for seks cleansheets i denne sæsons udgave af NordicBet Ligaen, hvor han har bidraget til Sønderjyskes aktuelle placering i toppen af tabellen hele 11 point foran Hobro på tredjepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P