Medie: Dansker solgt i stor handel – 10 gange så dyr på et halvt år

Vinterens hidtil dyreste dansker ser ud til at være fundet. I hvert fald skriver B.T., at Wessam Abou Ali er på vej til Egypten.

Wessam Abou Ali er tæt på at skifte til Al Ahly i Egypten.
Foto: Instagram
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Et vanvittigt halvt år.

Det er, hvad Wessam Abou Ali må siges at have haft.

For seks måneder siden skiftede han således fra Vendsyssel FF i NordicBet Ligaen til Sirius i den bedste svenske række. Nu er han på vej videre igen.

B.T. skriver tirsdag, at den 25-årige dansker er et mulehår fra at have fuldført et skifte til den egyptiske storklub Al Ahly.

Endnu mere imponerende er det, at prisen lyder på 15 millioner kroner med det samme, mens beløbet kan stige med yderligere 5,6 millioner kroner gennem bonusser.

Transferen på potentielt mere end 20 millioner kroner står dermed i skarp kontrast til de to millioner kroner, som Sirius sendte til Vendsyssel i sommer – han er blevet 10 gange så dyr på et halvt år.

Wessam Abou Ali har da også haft tur i den i Sverige, hvor han har scoret 10 mål og noteret sig for en enkelt assist i 16 kampe.

Casemiro med store roser: Højlund kan blive en af Uniteds største

Den danske målmager er ifølge B.T. blevet udstyret med en aftale af fire og et halvt års varighed i Al Ahly, der vandt den bedste egyptiske række i forrige sæson.

Det er ifølge mediet blot et lægetjek der afholder handlen fra at være fuldt og fast på plads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P