Engelsk assistent udelukket fra fodbold i fire år efter seksuelle overgreb

Danny Senda er blevet straffet af det engelske fodboldforbund, efter han i sommer gik langt over grænsen på et trænerkursus.

Danny Senda får karantæne for seksuelt overgreb.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Fire år.

Det er så længe, at den tidligere Charlton-assistenttræner Danny Senda er blevet udelukket fra fodboldrelaterede aktiviteter.

Det oplyser det engelske fodboldforbund tirsdag.

Årsagen til den fire år lange udelukkelse skyldes to hændelser under et trænerkursus tilbage i juni.

Om aftenen tog Danny Senda på bar sammen med flere andre kursister. Selv husker han, at han indtog alkohol.

Senere på aften dukkede to kvindelige kursister op i baren med et mindre selskab fra kurset. Ingen af de to kendte Danny Senda forud for trænerkurset, ligesom ingen af dem havde brugt tid med ham tidligere på kurset – med undtagelse af gruppediskussioner.

Den ene af de to kvinde oplyser, at Danny Senda gik hen til hende, da hun kom ind på baren. Efterfølgende tog han sin ene arm om skulderen på hende, mens han førte hånden på den anden arm ned i hendes shorts.

Kvinden fik efterfølgende sagt:”Hvad fanden laver du?” hvortil Danny Senda svarede, “du kommer med tilbage på mit værelse”.

Den anden kvinde beskriver en lignende oplevelse kort efter, hvorefter de begge skyndte sig hjem.

Den efterfølgende morgen blev hændelserne indberettet til nogle af lederne på trænerkurset, hvorefter Danny Senda blev sendt hjem. Han undskyldte til de to kvinder inden han tog flyet.

Der blev også lavet formelle indberetninger af episoderne til det engelske fodboldforbund, der i midten af juli interviewede Danny Senda omkring situationen.

Danny Senda holder fast i, at han ikke selv husker hændelserne fra den pågældende aften.

Rapporten fra det engelske fodboldforbund fastslår, at Danny Senda i begge tilfælde begik et “kriminelt, seksuelt overfald”.

Efter svinetackling på Nørgaard – derfor trak dommeren rundt rødt kort

Den 42-årige englænder nåede at være assistenttræner i Charlton i lidt mindre end to måneder, inden han røg på porten i slutningen af august.

Tidligere har han stået i spidsen for flere af League One-klubbens ungdomshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P