Premier League

Medie: Købs- og lejebud på United-kantspiller

Manchester United kan være ved at sende uruguayanske Facundo Pellistri videre.

Manchester Uniteds Facundo Pellistri rygtes til både PSV og LA Galaxy.
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Han er næsten med hver gang, men desværre bliver det allerhøjst til korte indhop.

22-årige Facundo Pellistri har kun startet to kampe for Manchester United i denne sæson, men med i alt 26 trupudtagelser har kun seks spillere været udtaget til flere kampe.

Gennembruddet lader vente på sig for den sydamerikanske kantspiller, og hans tid i den kriseramte engelske storklub kan nu lakke mod enden.

For Pellistri kan der dog både være tale om en lejeaftale og en permanent aftale. Det melder Fabrizio Romano.

Transferjournalisten melder om interesse fra hollandske PSV, der skulle være interesseret i at leje uruguayaneren, og forhandlinger mellem Eindhoven-klubben og Manchester United skulle allerede være gået igang.

Hollænderne kan dog godt berede sig på konkurrence, for også amerikanske LA Galaxy viser interesse, og amerikanerne har angiveligt planer om at tilbyde en permanent transfer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Facundo Pellistri kom til Manchester United fra Peñarol i hjemlandet i oktober 2020. Siden har han af to omgange været udlejet til spanske Alavés.

I alt er det blevet til 23 kampe for Manchester United, mens han endnu har sit første mål for englænderne til gode. I november var han med sin assist til Bruno Fernandes stærkt medvirkende til, at United tog en meget sen sejr mod Fulham:

Mål og Highlights: Udskældt anfører sikrer United forløsende sejr over Fulham

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P