Mål og Highlights: United sikkert videre mod Wigan trods Højlund-afbrændere

Manchester United var markant bedre end Wigan i mandagens kamp i tredje runde af FA Cuppen, men trods sikkert videre avancement, så imponerede Premier League-mandskabet ikke, når det kommer til at score mål.

Mål og Highlights: Wigan mod Manchester United i FA Cup

• Der var klasseforskel på Wigan og Manchester United, da de to mandskaber mandag aften mødtes som de sidste i FA Cuppens tredje runde

• Wigan var tæt på i kampens indledning, men så overtog Manchester United, og halvvejs i første halvleg gjorde Diogo Dalot det til 0-1, inden Rasmus Højlund misbrugte tre store muligheder

• I anden halvleg udnyttede Bruno Fernandes et straffespark, han selv havde fået til at gøre det til 0-2. Med sejren venter der nu Manchester United en drømme-modstander i fjerde runde:
Lodtrækning i FA Cup: To storopgør venter i fjerde runde

Wigan 0-0 Manchester United (Stor chance til Wigan, 3′):

Wigan 0-0 Manchester United (Stor chance til Rashford, 14′):

Wigan 0-1 Manchester United (Diogo Dalot, 22′):

Wigan 0-1 Manchester United (To store chancer til Højlund, 27+29′):

Wigan 0-2 Manchester United (Bruno Fernandes, 74′):