3F Superligaen

Jens Gjesing om Tobias Bach: Rösler kan ikke undgå at blive glad for ham

Den nybagte AGF-spiller Tobias Bach får rosende ord med på vejen fra VSK-træner Jens Gjesing.

Fredag meddelte AGF og FC Fredericia, at de to klubber var blevet enige om en handel, der sender Tobias Bach til AGF.

Den 20-årige offensivspiller har taget stormskridt i sin karriere. Han skiftede til FC Fredericia i sommeren 2023 og nåede således kun en halv sæson i Nordic Bet Ligaen.

Forinden spillede han for aarhusianske VSK i 3. division under cheftræner Jens Gjesing, der ikke er overrasket over, at Bach nu er at finde i en Superliga-klub.

– Der er mange aspekter og mange kvaliteter at nævne. Men jeg vil fremhæve hans mentalitet og sind. Det er ret unikt. Han arbejder altid stenhårdt, og man ved bare, at der kommer en 100 procent indsats fra Tobias. Han vil gøre alt, hvad han kan. Han er slet ikke bare en arbejdsmand, men hans indstilling er unik. Det er nok det, der har gjort, at han er kommet så langt, siger Jens Gjesing til campo.dk.

Ifølge Gjesing kan hans cheftrænerkollega i AGF godt glæde sig over tilgangen af Tobias Bach.

– Der er meget lidt, han ikke er dygtig til. Han kan forsvare, etablere første pres, han er stærk i sine dueller, og så er han decideret giftig i omstillinger. Og han er dygtig til at komme i feltet, og det er en god ting at have med sig. Jeg er sikker på, at Uwe Rösler ikke kan undgå at blive glad for ham, siger VSK-træneren.

Stig Inge Bjørnebye om ny AGF’er: Har fulgt ham længe

Som aktiv spiller nåede Jens Gjesing mere end 100 kampe for netop AGF, og han ser den nye tilgang passe godt.

– Han er ret upåvirket som spiller og person. Han har været meget uimponeret i Fredericia, og det håber jeg, han også bliver i AGF. Og kan han føre det med videre, så kan han sagtens blive et salgsobjekt for AGF, siger Gjesing, der allerede har sat kursen for Bachs videre færd i karrieren.

– Han skal jo stile videre, og jeg har joket med Tobias om, at Bundesligaen er næste step, griner Jens Gjesing.

Interview: Allan Hvid

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P