Premier League

Ivan Toney takker danskere: Vil betale Brentford tilbage

Ivan Toney er snart klar til at spille fodbold igen. Han fortæller nu i et langt interview med Sky Sports, at han har tænkt sig at betale Brentford og klubbens danske manager, Thomas Frank, tilbage.

Thomas Frank og Christian Nørgaard har spillet en stor rolle for Ivan Toney i Brentford.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Et længeventet comeback for alle.

Ivan Toney har snart udstået den otte måneder lange karantæne, som han fik for at have forbrudt sig mod det engelske fodboldforbunds bettingregler i 232 tilfælde.

Den engelske angriber har i den anledning afgivet et længere interview til Sky Sports.

Her fortæller han blandt andet, at han vil betale Brentford tilbage.

Det vil han gøre ved at hjælpe Brentford ud af den nervepirrende nedrykningskamp, som klubben efter en dårlig periode nu er blevet viklet ind i.

– Klubben har været bag mig lige fra begyndelsen af det her. Fansene har også været der for mig, hvilket har spillet en stor rolle.

– Selv når jeg ikke har været til kampene, så har de sunget mit navn. Jeg har også fået mange beskeder på de sociale medier. En af mine venner sendte mig en video, hvor fansene sang mit navn – jeg fik gåsehud.

– Brentford kæmper lige i øjeblikket, men jeg er sikker på, at jeg kommer til at spille en stor rolle i at få dem ud af den dårlige stime, de er inde i. Jeg kan slet ikke vente med at komme tilbage og hjælpe mine holdkammerater, siger han til Sky Sports.

Brentford råder som bekendt over flere danskere, herunder manager Thomas Frank og anfører Christian Nørgaard.

Netop de to får en særlig tak med på vejen af Ivan Toney.

– Thomas Frank har været intet andet end den største hjælp, jeg kunne have fået. Det har hele klubben.

– De har lavet ekstra træningspas for mig og taget sig tid til at gå ud i regnvejret, selvom de ikke skulle. Det er den slags ting, som jeg bliver nødt til at betale tilbage for, og jeg kan ikke vente med at gøre det.

– Også Christian Nørgaard. Han satte sig ned med mig og spurgte: “Hvordan har du det? Hvordan har du det inde i dig selv? Er alt ok?”. Det betød meget for mig, at nogen rent faktisk satte sig ned med mig og stillede de spørgsmål, siger han.

Thomas Frank afviser: Han skal ingen steder

Udtalelserne fra Ivan Toney kommer i kølvandet på flere ugers rygter om interesse for ham fra særligt Chelsea og Arsenal.

Brentford indtager lige nu 16. pladsen i Premier League, blot fire point over nedrykingsstregen.

Ivan Toney kan gøre comeback i Premier League hjemme mod Nottingham Forest den 20. januar.

Han har siddet ude siden midten af maj.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P